Blegning

Blegning af tænder

Du har fået udleveret en blegeskinne til blegning og blegemiddel til brug for hjemmeblegning.

Husk at børste tænderne grundigt, inden du starter blegningen.

Vi har vist dig hvordan du fylder blegemidlet i skinnen og hvor meget der skal i. Det er vigtigt, at du ikke fylder for meget i skinnen. En passende mængde er svarende til en halv sprøjte. Når du sætter skinnen på plads, vil der blive presset lidt overskud ud. Det fjernes bedst med en almindelig vatpind, en blød tandbørste eller en ren finger. Spyt evt. overskud ud, synk det ikke. Skyl munden med vand et par gange.

Du kan blege på 2 måder

Enten 2 gange 1-2 timer pr. dag eller om natten mens du sover.

Ryg, drik eller spis ikke med blegeskinnen i munden. Under behandlingsforløbet bør du undgå rygning og ikke indtage mad og drikke med kraftig farve f.eks. kaffe, the og rødvin.​

Bliver tænderne eller tandkødet meget ømme, afbryd behandlingen og kontakt os. Efter brug rengøres skinnen med en blød børste og koldt rindende vand.

Prognose

Resultatet af en blegebehandling er vanskeligt at forudsige og er helt afhængig af, om tænderne er modtagelige for blegemidlet. Som hovedregel kan misfarvede tænder lysnes, hvad der svare til 1-2 toner på en farveskala. Ved ekstern blegning kan et delvist tilbagefald forekomme.

Har du gamle plastfyldninger vil de ikke blive bleget. Det kan derfor blive nødvendigt at skifte dem for at opnå et godt kosmetisk resultat. En bivirkning kan være at tænderne i en periode bliver mere følsomme.

NB! Gravide eller ammende kvinder bør ikke blege tænder.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget.​

FØR

EFTER

Pris for behandling er kr: 2500,-

​FØR

EFTER

​Patienten (L.J) udtaler:

”Efter mangeårig rygning og endeligt rygestop, valgte jeg den ultimative bedste gave til mig selv – TANDBLEGNING. Hvor er det nemt, hvor er jeg glad, og smilet er KUN blevet større. Venlig hilsen L. Jensen"

Kolt Tandlæge Center v/Elizabet Helle

Kolt BC

Kolt Østervej 33
8361 Hasselager
Tlf: 86 28 94 40
Mail: mail@tandlaegerne-kolt.dk

Kolt Tandlæge Center v/ Elizabet Helle

Mandag:    7:30  - 16:00

Tirsdag:     7:30  -  16:00

Onsdag:     7:30  - 16:00

Torsdag:    7:30  -  16:00

Fredag:      8:00  -  12:00

​Lørdag:       efter aftale

Se hvornår vi har ferielukket her​