Det STORE overblik.

Panorama røntgen optagelser kan du NU få foretaget her på klinikken. Vi har fået installeret et panoramaanlæg i et separat røntgenrum. Det giver os et større overblik idet ét billede viser alle dine tænder, kæbeled, kæbehule på én gang. Hvor de almindelige ”små” røntgen billeder er gode til én type af diagnostik er et panorama billede god til én anden type: Vi kan se alle 4 visdomstænder i kæben, hvilket giver et helt andet overblik. Endvidere er der ikke tvivl om, at der bliver afsløret flere fund som ikke ville være afsløret med traditionel optagelse hvor røntgen filmen er placeret inde i munden. Vi har bedre mulighed for at se cyster og forandringer i kæben som kan være behandlingskrævende. Dette er med til at sikre dig en tidlig diagnose som kan være altafgørende for et kommende behandlingsforløb.


Med de flere kirurgiske behandlinger som vil foregå på klinikken er det vigtigt at vi kan sikre dig en sikker og professionel behandling med de nyeste teknikker og nyeste udstyr.

Tidligere har vi henvist for at få foretaget denne type optagelser. Eller den henviste tandlæge/specialist har selv foretaget optagelsen på sin klinik.

Prisen for et panorama billede er kun 537,-kr. Sammenlignet med 4 ”enorale” røntgen optagelser, som bruges til at se visdomstænders anlæg og retning bliver der omtrent ingen prisforskel for dig. Du får en hel del MERE FOR PENGENE. Er du medlem af Danmark får du tillige tilskud på 235,-kr. Så bliver din egenbetaling 303,- kr.


    

Kolt Tandlæge Center v/Elizabet Helle

Kolt BC

Kolt Østervej 33
8361 Hasselager
Tlf: 86 28 94 40
Mail: mail@tandlaegerne-kolt.dk

Kolt Tandlæge Center v/Elizabet Helle

Mandag:   7:30 - 16:00

Tirsdag:     7:30 - 16:00

Onsdag:     8:00 - 17:00

Torsdag:    7:30 - 16:00

Fredag:      7:30 - 15:00

​Lørdag hver 2.mdr.: 08.00-12.00​

Se hvornår vi har ferielukket her​